Magazine Samen
image/svg+xml
Gepubliceerd op 19 september 2024

Magazine Samen: Het magazine van kinderen, jongeren en (pleeg)ouders bij Levvel

Bij Levvel hechten we veel waarde aan de ervaringen en ideeën van kinderen, jongeren, en (pleeg)ouders. We streven ernaar om  een geschikte manier te bieden om hun stem te laten horen, samen te werken, en elkaar te ontmoeten. Om een beeld te geven van wat we samen bereiken, brengen we jaarlijks het magazine SAMEN uit. Hierin lees je alles over onze samenwerking met kinderen, jongeren en (pleeg)ouders. Ook dit magazine wordt samen met hen gemaakt!

Nieuws

In het magazine vind je allerlei voorbeelden van hoe we afgelopen jaar deze samenwerking zijn aangegaan. Zo kun je meer lezen over het werk van jongeren in de Levvel jongerenraad en de waardevolle gesprekken van ouders en pleegouders in de oudercafés. Ook nemen we je mee in de kunstworkshops met het Van Gogh museum waarin jongeren hun creativiteit hebben verkend. We verdiepen ons in de kracht van ervaringskennis en hoe we dit binnen Levvel toepassen. Ook lees je meer over de signalen van jongeren en (pleeg)ouders, waar zij zich mee bezig houden, en wat hiermee wordt gedaan. En we belichten nog veel meer initiatieven die ons allen verbinden.
 

Benieuwd geworden?

Het magazine is uiteraard te vinden (in fysieke vorm) in de wachtruimtes van Levvel, maar is ook online te bekijken.

Magazine Samen 2024

Ben je in zorg bij Levvel en wil je graag iets vragen of sparren over jouw eigen ideeën op het gebied van samenwerken? Laat het weten via MEP@levvel.nl

Meer weten?

Jouw mening telt

Levvelen met ervaringskennis

Kunst & Creatief