Jongen speelt trompet
image/svg+xml
Gepubliceerd op 16 oktober 2024

Levvel Sounds: muzikale workshops voor kinderen

Ontdek de kracht van muziek

Nieuws

Heeft je (pleeg)kind zin in een creatieve en muzikale middag? Op maandag 23 december organiseert Levvel in samenwerking met Kobranie een bijzondere middag voor kinderen tot en met 13 jaar: Levvel Sounds. Een speelse workshop waar jongeren op een laagdrempelige manier elkaar kunnen ontmoeten, samen muziek kunnen maken en zich op een creatieve manier kunnen uiten. Ook (pleeg)broertjes of zusjes zijn welkom!

Wat houdt Levvel Sounds in?

De workshops zijn opgedeeld in twee leeftijdsgroepen:

  • Kinderen t/m 10 jaar: 09.30-11.30 uur
  • Kinderen van 11 t/m 13 jaar: 13.00-15.00 uur

Beide workshops duren twee uur en vinden plaats op de Levvel-locatie in Duivendrecht. Tijdens de sessies leren de kinderen niet alleen muziek maken, maar ook luisteren, improviseren en zelfs een leidende rol in de groep op zich nemen. Het is niet alleen leerzaam, maar vooral ook heel leuk!

Kinderen mogen hun eigen instrument meenemen als ze dat willen en al ervaring hebben, maar beginners zijn uiteraard net zo welkom. Er zijn verschillende instrumenten aanwezig.

Voor iedereen een veilige plek

Voor sommige kinderen kan een nieuwe omgeving of activiteit spannend zijn. Daarom mogen (pleeg)ouders of opvoeders hun kind gerust begeleiden. Zij zijn welkom om een deel van, of de hele workshop bij te wonen.

Aanmelden

Wil jouw kind meedoen aan Levvel Sounds? Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt (vol = vol)! Aanmelden kan door een mail te sturen naar het emailadres hieronder. Of stuur een WhatsApp berichtje naar Sietke. Ook voor vragen kan je met haar appen. 

mep@levvel.nl

06-365 913 39

Dit is dé kans voor kinderen om hun muzikaliteit te ontdekken en plezier te beleven in een veilige en ondersteunende omgeving. Zorg dat je erbij bent op 23 december in Duivendrecht!