oudercafé 19 november
image/svg+xml
Gepubliceerd op 15 oktober 2024

Praat met andere ouders in het oudercafé

Heb jij een thuiszittende jongere, of gaat je kind nauwelijks of steeds minder naar school? Je bent niet alleen. We nodigen je uit voor het Oudercafé op dinsdag 19 november, waarin we naar elkaar luisteren en met elkaar praten. Krijgt jouw gezin zorg en begeleiding van Levvel, of sta je hiervoor op de wachtlijst? Wil je meepraten? Je bent van harte welkom.  

Nieuws

In Nederland zijn er meer dan 20.000 geregistreerde thuiszitters. In de praktijk zijn dat er waarschijnlijk nog veel meer. Jongeren tussen de 12 en de 20 jaar lopen om diverse redenen vast in het onderwijs. Misschien zit jouw kind al (deels) thuis, of merk je dat school steeds moeilijker gaat. Dit kan een moeilijke periode zijn, zowel voor je kind als voor jou als ouder. Ons Oudercafé biedt een plek om met andere ouders ervaringen te delen en steun te vinden om deze periode met je kind door te komen. 

Pedagoog, adviseur en ervaringsdeskundige Martin Schravesande, bekend van zijn boek ‘De Thuiszittersklas’, zal zijn inzichten en ervaringen met ons delen. 

Dinsdag 19 november
Fred. Roeskestraat 73, Amsterdam
19:15 – 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Mail ons met je vragen en geef je op voor het Oudercafé via:

ouderraad@levvel.nl 
06-39637768

of via het online aanmeldformulier